Blijf verrassen met de TUKADOO cadeaubon

Dat je hier bent, betekent twee dingen: je tovert straks een brede lach op iemands gezicht én je mag voelen hoe fijn het is om een bijzonder cadeau te geven. Een TUKADOO is immers niet zomaar een cadeaubon. Het is een gepersonaliseerd geschenk dat de gelukkige ontvanger het gevoel geeft uniek en speciaal te zijn. Begint het al te kriebelen, krijg je zin om te geven? Creëer zelf een geschenkbon met een gouden randje.

De persoonlijkste cadeaubon

Wist je dat een TUKADOO ook leuk is voor de gever? Dankzij de talloze personaliseringsmogelijkheden en toffe tips maak je van je cadeaubon in een handomdraai een unieke beleving. Bye bye droge cadeaubonnen, hello geweldig geefmoment!

Gegarandeerd geluk

Het perfecte cadeau vinden was nog nooit zo makkelijk. De ontvanger kan zijn of haar TUKADOO besteden hoe hij of zij het zelf wil. Massage of fancy sneakers? Ballonvaart of een avondje uit op restaurant? De opties zijn eindeloos bij onze partners!

Eenvoudig & flexibel

Een cadeaubon schenken was nog nooit zo eenvoudig. Je wordt stap voor stap door de gebruiksvriendelijke tool begeleid en de voucher is na aankoop meteen actief. Daarnaast is een TUKADOO te gebruiken bij meer dan 700 partners (je leest het goed!) én 2 jaar geldig.

vaderdag.jpg

TUKADOO maakt cadeaumomenten zó veel leuker, zowel voor de gever als de ontvanger! Jij hoeft geen tijd en energie te steken in de eindeloze zoektocht naar hét cadeau en de gelukkige kan zelf bepalen waar hij of zij dolgelukkig van wordt. In ruil voor de allergrootste glimlach, dagen we je uit om je TUKADOO zo persoonlijk mogelijk te maken. No worries: je staat er niet alleen voor. Wij begeleiden je via verschillende personalisatie- en ontwerpvoorstellen stap voor stap naar instant happiness. Wie doe jij straks stralen?

PERSONALISEER JE TUKADOO

Ervaar de TUKADOO-magie

Met welke TUKADOO verras jij? Elke TUKADOO is uniek, net zoals degene die jij wil verrassen!

e-TUKADOO

Een gepersonaliseerde cadeaubon versturen via email? Kies dan voor deze digitale TUKADOO. Binnen de 3 minuten in de mailbox van de ontvanger of die van jezelf om daarna af te drukken. Eenvoudiger wordt het niet.

TUKADOOkaart

De leukste kaart die je ooit zal geven! Van kop tot teen gepersonaliseerd, met vanbinnen een cadeaubon in bankkaartformaat. Binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

TUKADOOsje

Cadeautje of geschenkbon? Een TUKADOOSJE is het beste van twee werelden! Jouw tastbare verrassing mét persoonlijke toets binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Verzilver je geluk!

In plaats van je af te vragen waar je een TUKADOO zoal kan besteden, stel je beter de vraag: waar niet? TUKADOO werkt samen met meer dan 700 nationale en lokale partners. Ja, je leest het goed! Dat wil zeggen dat de ontvanger vrijwel álles kan kopen met z’n TUKADOO – zowel in fysieke winkels als online, van een materieel cadeau tot een unieke ervaring. Een behandeling in een schoonheidssalon, op restaurant gaan, een outfit shoppen, op avontuur met een 2PK’tje, een overnachting in een hotel of gewoon een nieuw boek kopen … De mogelijkheden zijn eindeloos. Gebruik de handige filter om alle handelaars te ontdekken.

ONTDEK HET AANBOD

Yihaa, ik heb een TUKADOO! Wat is mijn saldo?

Vul hier jouw persoonlijke code in en ontdek het meteen

SHOW ME THE MONEY!

4.png

Zó werkt een TUKADOO

STAP 1

Elke TUKADOO is een geweldige verrassing, maar ook met de vorm van je cadeaubon kan je extra uitpakken. Ga je voor een fysieke cadeaubon of een digitale versie?

STAP 2

Ein-de-lijk … Personaliseren geblazen! Kies eerst de waarde en ga dan creatief aan de slag met je TUKADOO. Speel met de leuke patronen per gelegenheid, voeg romantische of net gênante foto’s toe, haal herinneringen op in je tekst en versier je TUKADOO met de vele extra’s. Alles kan, alles mag!

STAP 3

Een e-TUKADOO zit meteen in je mailbox of die van de ontvanger, de TUKADOOkaart of een TUKADOOsje ontvang je na 3 à 5 werkdagen met de post. Geef je TUKADOO af en maak iemand héél gelukkig.

Personaliseer nu TUKADOO voor bedrijven

foto-t.jpg

Deze kopers waren blij verrast

CADEAUBON MET KARAKTER

Simpele cadeaubonnen? Da’s niet meer van deze tijd. TUKADOO is een geschenkbon met een schat aan mogelijkheden. Dankzij het opvallende design (dat jij hélemaal zelf samenstelt) en een persoonlijke toets zal deze cadeaubon voor altijd in het hart zitten van de persoon aan wie je hem gaf. En wedden dat ook jij zal glunderen van trots bij het overhandigen?

PERSONALISEER NU

VOOR GOUDEN MOMENTEN

Een TUKADOO is het ideale geschenk voor elk belangrijk moment. Van verjaardagen, Valentijn en moederdag tot een originele attentie voor je kleinkinderen: er zijn unieke designs voor wel 19 gelegenheden. Maar de echte kers op de taart is natuurlijk jouw persoonlijke toets: foto’s, verhalen of extra’s die doen lachen, stralen of zelfs huilen (van geluk uiteraard!).

CREËER NU JE TUKADOO

foto-bottom-homepage.png

KIES, KLIK & KLAAR!

Geen tijd meer om een geschenk of cadeaubon in de winkel te halen? Bang om een miskoop te doen? Geen zorgen! Een TUKADOO is altijd een schot in de roos én is vliegensvlug gefixt. En wat is er leuker dan mensen gelukkig maken vanuit je zetel?

MAAK IEMAND GELUKKIG