Ontdek hier alles over hoe je jouw Tukadoo cadeaubon kan gebruiken. Ga op zoek  naar een leuke winkel waar je jouw cadeaubon kan gebruiken. Je kan hem verlengen zo veel je maar wil. 

 

In elke deelnemende handelszaak kan u onze tukadoo gebruiken! U vindt onze lijst terug op onze website.

Er is dagelijks een team van mensen op de baan dewelke KMO’s (Partners) overtuigen om zich aan te sluiten bij dit uniek Idee. Ook schrijven onze partners (zelfstandigen) zich zelf in via onze site. Aansluiten is gratis.

Je gaat naar één van de aangesloten Tukadoo handelaars en kan deze daar verzilveren.

Uw Tukadoo is 2 jaar geldig. En start bij aanvang datum aankoop. Deze kan gratis verlengd worden. Klik hier om te verlengen.

Een Tukadoo moet je in pricipe nooit activeren.

Een fysieke bon wordt opgestuurd met de post, deze wordt automatisch actief op de 6de dag. Wenst u uw Tukadoo sneller te verzilveren, ga dan naar onze site, om deze te snel te registreren, en geef de code van uw Tukadoo bon in. Het actief worden van de Tukadoo na 5 dagen is voor de veiligheid van onze klanten. Bij verlies of diefstal gedurende het transport zal de bon niet gebruikt kunnen worden. Het is aan de koper van de Cadeaubon om Tukadoo te verwittigen dat deze niet is toegekomen. Hierbij is het van uitert belang dat deze verwittiging gebeurd binnen die 5 dagen!!

De e-Tukadoo zal niet moeten geactiveerd worden, deze is onmiddellijk beschikbaar voor gebruik.

 

Zodra uw betaling geplaatst is, ontvang u een bevestigingsmail.

Wanneer de Tukadoo voorbij de geldigheidsdatum is, dan kan deze niet meer omgeruild worden. Tukadoo geeft 2 jaar de tijd om deze te verzilveren  of te verlengen (zie “tot wanneer is mijn Tukadoo geldig”)

Contacteer Tukadoo en geef de ID van de bestelling door en we proberen je hierbij te helpen. Wanneer deze reeds is geïnd door een derde partij die wij niet kennen dan kan deze niet meer gerecupereerd worden. Tukadoo zal er alles aan doen om deze te blokkeren.

Je kan je fysieke Tukadoo bon zelf blokkeren als je de bevestigingsmail hebt of als je de code kent van de bon. Je kan naar de Tukadoo site gaan en daar deze gaan blokkeren. Dit kan enkel wanneer je een account hebt aangemaakt. Je kan deze gegevens ook doorgeven via mail of telefoon aan Tukadoo en dan bekijken we wat wel/niet kan.

Ja, in onze lijst van de deelnemende handelaars vindt u terug of de handelaar die u wenst te bezoeken meerdere Tukadoo’s aanvaard. Sommige handelaars aanvaarden dit niet en je kan dit zien in de lijst van aangesloten partners/handelaars. 

Tukadoo cadeaubonnen kunnen niet omgeruild worden in geld.

Wij staan steeds open voor nieuwe ideeën, je kan ons steeds mailen hiervoor op via info@tukadoo.com.

 

Bij Tukadoo doen we onze uiterste best om iedereen tevreden te houden. Bent u niet tevreden dan kan u ons steeds bellen en/of mailen.

Indien u nog andere vragen hebt, ga naar het contactformulier.
En we helpen je zo snel mogelijk.

Inschrijven is gratis, en indien men wilt uitstappen dan is dit ook direct mogelijk en kosteloos. Tukadoo vraagt enkel nog om bij de uitschrijving nog 3 weken aangesloten te zijn om de consument niet te misleiden.De énige kostprijs die Tukadoo hanteert is de commisie op de geschenkbon zelf die tussen de 3% - 10% ligt. Volgens de tabel op de aankoop van de geschenkbon.

bon tot Tukadoo %
€25 10%
€35 8%
€45 7%
€65 6%
€100 4%
vanaf €101 3%

 

Neen, Tukadoo heeft geen abonnementskosten of andere kosten, noch maandelijks noch jaarlijks! Enkel wanneer er een klant in je zaak langs komt met een Tukadoo geschenkbon, zal de commissie van 3%-10% aangerekend worden. Is er geen enkele klant langs geweest in je zaak gedurende 1 jaar bvb , dan zal je ook geen kosten hebbben. No cure - No pay!

 

Op de bon staan 3 codes nl.:

QR code : U kan deze code inscannen met onze gratis applicatie die je kan downloaden op smartphone, tablet, … .

Barcode : Op de Tukadoo website kan je de barcode inscannen met je eigen barcode scannen.

Manuele code : als je scanner je in de steek laat, dan kan je nog steeds gebruik maken van onze website waar je de codes manueel kan in geven. 

Na het scannen of ingeven van één van de codes zal er een melding naar voor komen nl. “deze bon is geldig” – “klik op doorgaan” , en de gelden van de geschenkbon staan geblokkeerd op uw Tukadoo-account.
Elke maand krijgt u de afrekening van deze gelden (min onze commissie) , samen met een pdf document voor je boekhouding dewelke je kan afdrukken of doormailen naar de boekhouder.
De bon zelf hoeft u niet bij te houden en niet op te sturen naar ons. Je kan die gewoon wegsmijten indien gewenst.

De gemiddelde wachttijd van een betaling ligt op 10 kalenderdagen. Indien u een handelaar bent waar men veel Tukadoo geschenkbonnen verzilvert, dan kan u een aanvraag doen om uw gelden sneller gestort te krijgen. Op het einde van de maand wordt uw geld (waarde van de bon min Tukadoo%) gestort op het door u doorgegeven rekeningnummer. Het document voor de boekhouding vind u ook op uw account terug in een pdf dat u kan afdrukken, opslaan of doorgeven aan uw boekhouder. 

Voor kassasystemen en implementaties (of webshop  implemenaties) gebruiken we een API die we ter beschikking stellen om ook de "grotere" winkelketens aan te trekken. De API documentatie kan je hier radplegen https://www.tukadoo.be/api-docs/

 

Je kan een actie plaatsen door naar je Tukadoo account te gaan en daar deze actie in geven. Je kan een logo en/of foto's toevoegen aan je account waardoor je meer visibiliteit krijgt. 
Telkens wanneer je een actie plaatst zal jouw icoontje dat verschijnt op de kaart veranderd zijn van kleur waardoor de consument weet dat jij een opendeurdag of korting geeft. Een actie is bvb een opendeur of een korting en loopt over een bepaalde tijd. Deze tijd is instelbaar, maar kan niet langer zijn dan een maand en dit om misbruik tegen te gaan.

Dan scan je de bon in zoals normaal, en geeft u deze klant een nieuwe geschenkbon van jouw eigen zaak. Zo kan je deze klant binden aan je zaak voor het resterend bedrag.

Dit kan nooit! Een geschenkbon kan niet omgewisseld worden in geld.

Ga naar de login pagina door hier op te klikken en vraag je nieuw wachtwoord aan.

Indien u nog andere vragen hebt, ga naar het contactformulier
En we helpen je zo snel mogelijk.

Onze merknaam ‘Tukadoo’ is samengesteld uit ‘Tu’, het Spaans voor ‘jouw’, en ‘Kadoo’, dat natuurlijk staat voor ‘cadeau’. Jouw cadeau. De meest persoonlijke cadeaubon.

STAP 1: Maak je keuze uit één van onze fysieke cadeaubonnen of de digitale bon.

STAP 2: Personaliseer met een gekke foto of bedrijfslogo samen met een leuke tekstboodschap.
Geef een mooi kleurtje aan de bon en plaats er een leuk motiefje op bvb hartjes.

STAP 3: De fysieke bonnen worden je met de post opgestuurd of heb je gekozen voor een digitale bon,
dan ontvang je die 3 minuten later in je mailbox.

STAP 4: Geef de bon aan de gelukkige en deze kan in heel België bij al
onze handelaars terecht om deze bon te gerbuiken. 

Een cadeaubon die NIET in de kast blijft liggen is het uitgangspunt.
Het concept is ontstaan uit onze persoonlijke wens om een cadeaubon te kunnen uitgeven waar we dat zelf willen. 
Je kan de cadeaubon namelijk verzilveren onder je eigen kerktoren en je hangt niet vast aan één bepaalde winkel of locatie.
De ontvanger kiest ZELF waar, wanneer en waarvoor hij de cadeaubon gebruikt. De keuze is enorm.

Een cadeaubon die niet in de kast blijft liggen is het uitgangspunt. Het concept is ontstaan uit onze persoonlijke wens om een cadeaubon te kunnen uitgeven waar we dat zelf willen. Met Tukadoo is onze droom werkelijkheid geworden! Je kan de bon namelijk verzilveren onder je eigen kerktoren en je hangt niet vast aan één bepaalde winkel of locatie. De ontvanger kiest ZELF waar, wanneer en waarvoor hij de bon gebruikt. De keuze is enorm.

Als KOPER kan je de Tukadoo personaliseren volgens je eigen smaak of volgens die van de gelukkige ontvanger. Plaats makkelijk een een persoonlijke tekstboodschap of een leuke foto op je cadeaubon. 

Als ONTVANGER kies je ZELF waar je de cadeaubon spendeert. Stap één van onze winkels  naar keuze binnen en spendeer hem daar wanneer jij dit wenst. Onze aangesloten winkels waar je terecht kan zijn onder andere, kleding, schoenen, juwelen, elektro tot wellness, fitness, B&B, hotels, restaurants en veel meer.

Tukadoo dé geschenkbon dat niet in de kast blijft liggen!

JIJ kiest WAAR je hem spendeert, WAARVOOR en WANNEER. Het is niet meer de keuze van de koper van de bon, maar de keuze van de ontvanger van de bon! Geen verre rit meer voor de boeg, maar spendeer hem in jouw gemeente kort bij huis. Helemaal te personaliseren naar eigen keuze met een tekstboodschap, foto, bedrijfslogo, kleuren en motieven.

De ontvangen bon kan je omzetten naar een digitale voucher op je smartphone, zodat je je Tukadoo steeds veilig op zak hebt. Hem verliezen kan niet meer! Ook samenleggen met vrienden of collega's voor 1 gezamenlijke cadeaubon is kinderspel. Enkele muisklikken en het is zo klaargespeeld.

Ook werkgevers zijn één van onze belangrijkste klanten voor het geven van personeelsgeschenken of relatiegeschenken Waarom geen Tukadoo geven als nieuwjaarscadeau, verjaardagscadeau, zwangerschap, trouw of incentive?  Een leuk personeelsgeschenk kiezen kan nu makkelijk online. Koop je geschenkbonnen aan in bulk! 
Of stuur ons een mail en wij doen jouw bestelling voor jouw bedrijf zelf. 

Tukadoo - Leuk geven, prettig krijgen!

Ook werkgevers zijn één van onze belangrijkste klanten voor het geven van personeelsgeschenken of relatiegeschenken Waarom geen Tukadoo geven als nieuwjaarscadeau, verjaardagscadeau, zwangerschap, trouw of incentive?  Een leuk personeelsgeschenk kiezen kan nu makkelijk online. Koop je geschenkbonnen aan in bulk! 
Of stuur ons een mail en wij doen jouw bestelling voor jouw bedrijf zelf. 

Tukadoo - Leuk geven, prettig krijgen!