Onze merknaam ‘Tukadoo’ is samengesteld uit ‘Tu’, het Spaans voor ‘jouw’, en ‘Kadoo’, dat natuurlijk staat voor ‘cadeau’. Jouw cadeau. De meest persoonlijke cadeaubon.

STAP 1: Maak je keuze uit één van onze fysieke cadeaubonnen of de digitale bon.

STAP 2: Personaliseer met een gekke foto of bedrijfslogo samen met een leuke tekstboodschap.
Geef een mooi kleurtje aan de bon en plaats er een leuk motiefje op bvb hartjes.

STAP 3: De fysieke bonnen worden je met de post opgestuurd of heb je gekozen voor een digitale bon,
dan ontvang je die 3 minuten later in je mailbox.

STAP 4: Geef de bon aan de gelukkige en deze kan in heel België bij al
onze handelaars terecht om deze bon te gerbuiken. 

Een cadeaubon die NIET in de kast blijft liggen is het uitgangspunt.
Het concept is ontstaan uit onze persoonlijke wens om een cadeaubon te kunnen uitgeven waar we dat zelf willen. 
Je kan de cadeaubon namelijk verzilveren onder je eigen kerktoren en je hangt niet vast aan één bepaalde winkel of locatie.
De ontvanger kiest ZELF waar, wanneer en waarvoor hij de cadeaubon gebruikt. De keuze is enorm.

Een cadeaubon die niet in de kast blijft liggen is het uitgangspunt. Het concept is ontstaan uit onze persoonlijke wens om een cadeaubon te kunnen uitgeven waar we dat zelf willen. Met Tukadoo is onze droom werkelijkheid geworden! Je kan de bon namelijk verzilveren onder je eigen kerktoren en je hangt niet vast aan één bepaalde winkel of locatie. De ontvanger kiest ZELF waar, wanneer en waarvoor hij de bon gebruikt. De keuze is enorm.

Als KOPER kan je de Tukadoo personaliseren volgens je eigen smaak of volgens die van de gelukkige ontvanger. Plaats makkelijk een een persoonlijke tekstboodschap of een leuke foto op je cadeaubon. 

Als ONTVANGER kies je ZELF waar je de cadeaubon spendeert. Stap één van onze winkels  naar keuze binnen en spendeer hem daar wanneer jij dit wenst. Onze aangesloten winkels waar je terecht kan zijn onder andere, kleding, schoenen, juwelen, elektro tot wellness, fitness, B&B, hotels, restaurants en veel meer.

Tukadoo dé geschenkbon dat niet in de kast blijft liggen!

JIJ kiest WAAR je hem spendeert, WAARVOOR en WANNEER. Het is niet meer de keuze van de koper van de bon, maar de keuze van de ontvanger van de bon! Geen verre rit meer voor de boeg, maar spendeer hem in jouw gemeente kort bij huis. Helemaal te personaliseren naar eigen keuze met een tekstboodschap, foto, bedrijfslogo, kleuren en motieven.

De ontvangen bon kan je omzetten naar een digitale voucher op je smartphone, zodat je je Tukadoo steeds veilig op zak hebt. Hem verliezen kan niet meer! Ook samenleggen met vrienden of collega's voor 1 gezamenlijke cadeaubon is kinderspel. Enkele muisklikken en het is zo klaargespeeld.

Ook werkgevers zijn één van onze belangrijkste klanten voor het geven van personeelsgeschenken of relatiegeschenken Waarom geen Tukadoo geven als nieuwjaarscadeau, verjaardagscadeau, zwangerschap, trouw of incentive?  Een leuk personeelsgeschenk kiezen kan nu makkelijk online. Koop je geschenkbonnen aan in bulk! 
Of stuur ons een mail en wij doen jouw bestelling voor jouw bedrijf zelf. 

Tukadoo - Leuk geven, prettig krijgen!