Ontdek hier alles over hoe je jouw Tukadoo cadeaubon kan gebruiken. Ga op zoek  naar een leuke winkel waar je jouw cadeaubon kan gebruiken. Je kan hem verlengen zo veel je maar wil. 

 

In elke deelnemende handelszaak kan u onze tukadoo gebruiken! U vindt onze lijst terug op onze website.

Er is dagelijks een team van mensen op de baan dewelke KMO’s (Partners) overtuigen om zich aan te sluiten bij dit uniek Idee. Ook schrijven onze partners (zelfstandigen) zich zelf in via onze site. Aansluiten is gratis.

Je gaat naar één van de aangesloten Tukadoo handelaars en kan deze daar verzilveren.

Uw Tukadoo is 2 jaar geldig. En start bij aanvang datum aankoop. Deze kan gratis verlengd worden. Klik hier om te verlengen.

Een Tukadoo moet je in pricipe nooit activeren.

Een fysieke bon wordt opgestuurd met de post, deze wordt automatisch actief op de 6de dag. Wenst u uw Tukadoo sneller te verzilveren, ga dan naar onze site, om deze te snel te registreren, en geef de code van uw Tukadoo bon in. Het actief worden van de Tukadoo na 5 dagen is voor de veiligheid van onze klanten. Bij verlies of diefstal gedurende het transport zal de bon niet gebruikt kunnen worden. Het is aan de koper van de Cadeaubon om Tukadoo te verwittigen dat deze niet is toegekomen. Hierbij is het van uitert belang dat deze verwittiging gebeurd binnen die 5 dagen!!

De e-Tukadoo zal niet moeten geactiveerd worden, deze is onmiddellijk beschikbaar voor gebruik.

 

Zodra uw betaling geplaatst is, ontvang u een bevestigingsmail.

Wanneer de Tukadoo voorbij de geldigheidsdatum is, dan kan deze niet meer omgeruild worden. Tukadoo geeft 2 jaar de tijd om deze te verzilveren  of te verlengen (zie “tot wanneer is mijn Tukadoo geldig”)

Contacteer Tukadoo en geef de ID van de bestelling door en we proberen je hierbij te helpen. Wanneer deze reeds is geïnd door een derde partij die wij niet kennen dan kan deze niet meer gerecupereerd worden. Tukadoo zal er alles aan doen om deze te blokkeren.

Je kan je fysieke Tukadoo bon zelf blokkeren als je de bevestigingsmail hebt of als je de code kent van de bon. Je kan naar de Tukadoo site gaan en daar deze gaan blokkeren. Dit kan enkel wanneer je een account hebt aangemaakt. Je kan deze gegevens ook doorgeven via mail of telefoon aan Tukadoo en dan bekijken we wat wel/niet kan.

Ja, in onze lijst van de deelnemende handelaars vindt u terug of de handelaar die u wenst te bezoeken meerdere Tukadoo’s aanvaard. Sommige handelaars aanvaarden dit niet en je kan dit zien in de lijst van aangesloten partners/handelaars. 

Tukadoo cadeaubonnen kunnen niet omgeruild worden in geld.

Wij staan steeds open voor nieuwe ideeën, je kan ons steeds mailen hiervoor op via info@tukadoo.com.

 

Bij Tukadoo doen we onze uiterste best om iedereen tevreden te houden. Bent u niet tevreden dan kan u ons steeds bellen en/of mailen.

Indien u nog andere vragen hebt, ga naar het contactformulier.
En we helpen je zo snel mogelijk.