Blijf verrassen met TUKADOO

Het beste van twee werelden

TUKADOO is ontstaan uit het geloof dat iedereen een geschenk op maat verdient. Het doel: de gelukkige zich speciaal en geliefd doen voelen. Om dat te bereiken, ontwikkelden we een cadeaubon die in winkels en webshops uit alle sectoren kan worden ingewisseld én volledig gepersonaliseerd is. Zo geef je makkelijk een cadeau met emotionele waarde, zónder uren te brainstormen of honderd winkels af te schuimen. Bovendien ervaar je zo ook als gever het genot van het geven. Het beste van twee werelden, dus!

e-tukadoo_man-met-laptop.png
foto-h.jpg

Je staat er niet alleen voor

Het perfecte geschenk vinden kan een uitdaging zijn – net als een persoonlijk cadeau samenstellen. Op beide challenges biedt TUKADOO een antwoord. Dankzij onze samenwerkingen met meer dan 700 nationale en lokale partners kan je vrijwel alles kopen met een TUKADOO. Zo zijn miskopen voor eens en voor altijd verleden tijd. Maar ook bij de personalisatie van je TUKADOO kan je op onze steun rekenen. Dankzij verschillende voorstellen en kant-en-klare designs voor wel 19 gelegenheden wordt personaliseren kinderspel. En zo draag jij bij aan onze missie: een glimlach op zo veel mogelijk mensen hun gezicht toveren!

Geniet van het geven

Ken je dat geweldige gevoel wanneer je iemand oprecht gelukkig kan maken? Wanneer er dankzij jou een glimlach op iemands gezicht en een fonkel in iemands ogen verschijnt? Exact dát effect creëren we keer op keer met TUKADOO. Dankzij de persoonlijke insteek en eindeloze mogelijkheden kan je blijven verrassen, wat de gelegenheid ook is. Gelukkig maar, want dat gelukzalige gevoel raak je echt nóóit beu. Dus je weet wat je te doen staat: geef, geniet en … herhaal!

Maak nu je TUKADOO!

moederdag.jpg