Hotel Shamon

Stijlvol Charmehotel

Hotels

Gentsesteenweg 28
9900 Eeklo
België

093780950

info@hotelshamon.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Hotel Shamon

Hotel Shamon is een gezellig en stijlvol charmehotel. Het beschermd gebouw in art-nouveau stijl, ontworpen door Paul Cauchie, vertoont nog veel authentieke kenmerken uit die tijd zoals oa. de prachtige glas-in-lood ramen en de bijzondere sgrafitti muurschilderingen.

Het hotel beschikt over 8 originele kamers voorzien van alle moderne comfort, een gezellige ontbijtruimte met zicht op de eeuwenoude bomen in de tuin en een gemoedelijke bar.
Een toeristisch uitje, een businesstrip of een gastronomisch arrangement. Hotel Shamon biedt voor elk wat wils.

Hotel Shamon is gelegen in de hoofdstad van het Meetjesland: Eeklo. Ons hotel is de perfecte uitvalsbasis om de regio met de fiets, te voet, ... te verkennen. Ook de kunststeden: Gent en Brugge of de kust: Knokke en Nederland (Sluis) zijn op een 20-tal minuutjes rijden gemakkelijk te bezoeken. Op wandelafstand van het hotel vindt u enkele lekkere restaurantjes terug. Het centrum van Eeklo ligt op 1,5km van het hotel.

Naast het hotel bieden wij ook onze vergaderruimte ter beschikking en kan u bij ons ook gewoon komen ontbijten. Bezoek onze website www.hotelshamon.be voor meer info of contacteer ons via +32 9 378 09 50 of info@hotelshamon.be

Waar kan je Hotel Shamon vinden?