Juwelier Lombaerts-Van Laer

ONZE JUWELIERSZAAK IS EEN GEVESTIGDE WAARDE SINDS 1923 IN DE REGIO

Juwelen

Hogesteenweg 14
1850 Grimbergen
België

022709259

juweliers.lombaerts@telenet.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Juwelier Lombaerts-Van Laer

Voor ons staat de tijd nooit stil en vinden we het belangrijk om naast onze fysieke winkel ook onze producten en diensten online te kunnen aanbieden.

Juwelier Van Laer Humbeek wordt intussen al door de 4e generatie op rij gerund. We hebben zowel André, erkend horlogemaker alsook Sven, gediplomeerd goudsmid in huis. Sinds 2 jaar staat ook Sven zijn echtgenote, Liesbet, full-time mee in de zaak om allerhande taken op zich te nemen.
U kan dus bij ons in alle vertrouwen juwelen laten maken, uw horloges en sieraden laten herstellen en op technisch en persoonlijk advies rekenen bij uw aankopen.

Dat we over een eigen atelier beschikken, biedt nog een extra voordeel. Uw kostbare bezittingen hoeven de deur niet uit om naar een extern atelier overgebracht te worden. Dat is veiliger én het spaart u en ons ook heel wat kostbare tijd uit. De meeste kleine herstellingen aan juwelen en horloges kunnen we nog de dag zelf uitvoeren.

Bij ons vindt u een ruime keuze juwelen, uurwerken, verlovingsringen en trouwringen van topmerken en kan u terecht voor de laatste trends in juwelen en uurwerken. Regelmatig bezoeken wij buitenlandse beurzen om de trends op de voet te volgen.

Voor ons is vertrouwen, kwaliteit, vakkennis én service erg belangrijk!

Waar kan je Juwelier Lombaerts-Van Laer vinden?