Nicolas Optiek

Brillen

Brillen - optiek

Wijnegemsteenweg 2
2970 's-Gravenwezel
België

03 685 63 69

info@nicolasoptiek.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Nicolas Optiek

Uw opticien bij u in de buurt. Kwaliteit, eerlijkheid en service dragen wij dan ook heel hoog in het vaandel. Kom vrijblijvend een kijkje nemen... U kan niet langskomen tijdens onze gewone openingsuren? Geen probleem! Maak even een afspraak en ook na de gewone openingsuren staan wij te uwer beschikking. U kan niet onmiddellijk kiezen en wil graag enkele brillen meenemen naar huis om te tonen aan je beste vriend(in) / familie.... Bij ons is dit steeds mogelijk. Want wij hebben niks liever dan dat u de beste bril koopt... .

Als gediplomeerd opticien - optometrist garanderen wij u een professionele service. Niet alleen tijdens de aankoop, maar ook nadien kan u bij ons terecht met al uw vragen. Ook voor een oogmeting kan u bij ons terecht.

Regelmatig volgen wij bijscholingen om de laatste evolutie in het aanbod brilglazen / lenzen te volgen. Verder investeren wij regelmatig in nieuwe technologieën om er zo voor te zorgen dat het dragen van een bril nog aangenamer wordt.

Odette Lunettes - Belgian Eyewear by Eline De Munck. Nicolas optiek is exclusieve verdeler voor de regio. Kom de hele collectie ontdekken in onze winkel.

Waar kan je Nicolas Optiek vinden?