Cadeau voor haar

Niet alleen een leuk restaurant of een wellness is een leuk cadeau voor haar,
maar met een Tukadoo kan je vriendin, mama of oma ook naar de...

kapper gaan, reizen boeken, juwelen kopen, of een leuk kleedje gaan kopen
in onze kledingwinkels en schoenenwinkels. 

Een lekkere koffie of thee drinken in één van onze bars met je vriendin? 
Of spendeer de Tukadoo vanuit je luie zetel in één van de webshops.

Origineel en persoonlijk cadeau voor haar

ORIGINEEL CADEAU VOOR HAAR

Een verjaardagscadeau voor een vriendin, een leuk cadeau voor moeder, een romantisch cadeau voor je vrouw of zomaar een cadeau voor oma? Haar verassen met een leuke cadeaubon van Tukadoo is heel persoonlijk door het toevoegen van een foto of tekstboodschap. Met dit uniek cadeau zal ze zelf kunnen kiezen waar ze haar bon spendeert. Tukadoo is de enige die je toe laat om zelf te kiezen waar je de bon spendeert. Gaande van kledij, schoenen, wellness, juwelen, fitness, kapper, massage, b&b, restaurant, en veel meer.

Stap gewoon binnen bij één van onze aangesloten handelaars in heel België en kies zelf een leuk cadeau. Reserveren is niet meer nodig, en jij kiest zelf het moment wanneer je hem spendeert.

Een romantisch weekend weg met je partner of een romantisch diner? Met een Tukadoo cadeaubon geef je altijd een juist cadeau.

De ONTVANGER personaliseert de bon en de ONTVANGER kiest ZELF waar ze de bon spendeert.

Een Valentijnscadeau, een Moederdag cadeau, kerstcadeau, verjaardagscadeau, een trouwcadeau of wil je samenleggen met vrienden voor een babyborrel? Je zal de gelukkige vanaf nooit meer ontgoochelen met je Tukadoo cadeaubon! 

Personaliseren van je cadeaubon

Zoek je een persoonlijk cadeau? - Een cadeau waar de gelukkige ontvanger ZELF kan kiezen? 

Stop dan met het zoeken naar een cadeau voor haar, en kies de Tukadoo cadeaubon.  Jij maakt de cadeaubon heel persoonlijk door een tekstboodschap en een leuke foto op de bon te plaatsen en je hebt een heel persoonlijk cadeau! De gelukkige die de bon krijgt kan ZELF kiezen waar hij/zij de bon spendeert in een winkel naar keuze. Stap één van onze leuke handelaars binnen en spendeer hem daar ter plaatse zonder afspraak.

Met Tukadoo cadeaubon kan je dit allemaal.

Vergeet niet dat je met onze Tukadoo cadeabonnen in elke winkel terecht kan. Het is een universele cadeaubon geldig voor alles wat je maar wenst van kledij, schoenen, juwelen, elektro, wellness, diner met 2 in een leuk restaurants, b&b, en veel meer.

Digitale cadeaubon of E-Tukadoo

Nu bestellen en 4 minuten later in je mailbox. Geef een vooraf ingestelde datum in en Tukadoo levert de Cadeaubon af op deze datum.

Tukadoo Card

Een echte fysieke cadeaubon (Kaart met daarin de handige kleine cadeaubon) die wordt opgestuurd naar jou zodat je die zelf kan afgeven OF je laat hem afleveren door de post bij de gelukkige.

Levertermijn is 3 werkdagen.
2 Jaar geldig en gratis verlengbaar zoals alle Tukadoo cadeaubonnen.

 

TUKADOOSJE

Een echte fysieke cadeaubon (Doosje met volume) die wordt opgestuurd naar jou zodat je die zelf kan afgeven OF je laat hem afleveren door de post bij de gelukkige.

Levertermijn is 3 werkdagen.
2 Jaar geldig en gratis verlengbaar zoals alle Tukadoo cadeaubonnen.