Terug

Een TUKADOO geven? Maak er iets speciaals van! 6 tips om een verrassing te organiseren.

Vind jij een cadeaubon afgeven saai en onpersoonlijk? Dan heb je nog niemand een TUKADOO geschonken. Wij geven je zes ideeën voor een onvergetelijke verrassing. Wat past het beste bij de ontvanger van jouw TUKADOO?

blogpost1_shutterstock_1547864519.jpg

Voor de avonturiers: maak er een échte ontdekkingstocht van.

Er zijn verschillende manieren om een TUKADOO-ontdekkingstocht te organiseren. Wat denk je van de oldschool schatkaart? Verstop je cadeaubon in de tuin of je huis en stuur de gelukkige(n) op pad met een schatkaart. Zoekplezier gegarandeerd! Een andere optie is om verschillende briefjes te verstoppen, die telkens dichter leiden naar de verstopplek. Wil je zo bijvoorbeeld je geliefde verrassen? Begin dan met een briefje op de voordeur met de boodschap “Klaar voor een verrassing? De eerste tip bevindt zich in de keuken.” Je kan zoveel briefjes verstoppen als je maar wilt. Op het laatste briefje vertel je dan uiteindelijk waar de TUKADOO-bon zich bevindt.

Voor de echte stielman: geef een hamer, beitel en een grote ijsblok.

Is de gelukkige een echte doe-het-zelver? Dan is dit de ultieme verrassingstip.

  1. Pak je TUKADOO in met plastic folie en steek hem in een plastieken mapje. Zorg dat er geen water aan je bon kan.
  2. Vul vervolgens een plastieken wegwerpbakje voor de helft met water. Steek het in de vriezer totdat het water zo goed als gesmolten is.
  3. Leg je bon op de blok ijs en vul de rest van de bak met water. Steek het geheel terug in de vriezer.
  4. Pak in de tussentijd een hamer en een beitel mooi in met inpakpapier.
  5. Klaar om je cadeau te geven? Haal het bakje 5 minuten op voorhand uit de diepvries. Verwijder (eventueel met een schaar) het plastieken bakje. Je TUKADOO zal zich in een mooie ijsblok bevinden.
  6. Geef de ijsblok samen met de ingepakte hamer en beitel af aan de gelukkige. En beitelen maar!

Voor de party-fanaten: laat het knallen.

Houd je vriend, vriendin, broer of zus van een knallend feestje? Dan kan je je TUKADOO altijd samen met wat confetti in een ballon of piñata steken. Geef de ontvanger een blinddoek en die knal volgt vanzelf!

Ook leuk: organiseer je binnenkort een gender reveal voor je beste vriend of vriendin? En kies je ervoor om met blauwe of roze ballonnen te werken? Dan kan je hen verrassen door aan de ballon een TUKADOO te hangen. Altijd leuk zo’n onverwachte verrassing, toch?

Voor de snoepers en chocoladeliefhebbers: steek je TUKADOO in een grote pot

Zo’n grote pot met heerlijke chocolade of snoep: da’s altijd leuk om te krijgen! Je kan je TUKADOO heel eenvoudig verstoppen tussen het snoep of de chocolade. Als je wilt dat je bon mooi blijft, kan je hem best wel even inpakken in plastic folie.

Voor de romantische zielen: leg de bon als verrassing op een mooi gedekte tafel.

Of het nu bij een diner bij kaarslicht is of op een uitgebreide ontbijttafel: een TUKADOO als verrassing op je bordje krijgen, creëert sowieso een geluksgevoel. Je geliefde verrassen met een TUKADOO tijdens een gezellig etentje of ontbijt, is dus altijd een goede oplossing. Is de TUKADOO voor een ander koppel? Nodig hen eens uit bij je thuis voor een gezellig etentje. Je zal zien dat de TUKADOO meteen alle aandacht zal krijgen. Onze excuses dat je zoveel tijd stak om je tafel zo mooi te dekken. 😉

Voor de echte detectives: laat hen de code kraken.

Lost de ontvanger van je TUKADOO wel eens graag een raadseltje op? Steek je TUKADOO dan in een klein kistje, hang er een hangslotje aan en laat hem/haar zelf de code kraken. Voor elk cijfer apart kan je de ontvanger een klein raadseltje laten oplossen. Dat kan bijvoorbeeld een lange rekensom, een sudoku of een wiskundig vraagstuk zijn. Als alle vraagstukjes juist opgelost zijn, heeft de ontvanger alle cijfers om het hangslot te openen . Wil je het graag extra moeilijk maken? Dan geef je alle raadsels tegelijk en laat je hem/haar zelf de volgorde uitzoeken. Wedden dat de gelukkige enorm nieuwsgierig zal zijn? 😉

Hopelijk vond je hierboven een leuk idee om jouw TUKADOO op een persoonlijke en onvergetelijke manier af te geven. Heb jij nog originele tips? Laat het ons zeker weten in de comments!

Ontdek onze TUKADOO'S