Moederdag-Cadeau

Origineel Moederdag cadeau....

Moederdag Cadeau

Moederdag is leuk voor de mama's, maar stresserend voor degene die zoekt achter een geschikt geschenkje. Wat kan je na al die jaren nu nog kopen waar jij van denkt, dat heeft ze nog niet, of dat zal ze wel leuk vinden, of wat als ik nu eens gek doe en haar dit geef? Allemaal vragen waar je kan van wakker liggen, maar wij reiken jou de oplossing aan.

Stel je zelf deze vragen...

De eerste vraag die je je moet stellen is, weet jij met honderd procent zekerheid dat ze jouw cadeau gaat kunnen gebruiken?
Is jouw mama gek van bijvoorbeeld bloemen? Dan denk je al snel, een bloemetje zal zeker geen fout geschenk zijn.... . Misschien krijgt ze dan op Moederdag wel van iedereen bloemen en is jouw geschenk niet heel origineel meer.

De tweede vraag zou kunnen zijn dat je iets persoonlijk wilt geven?
Een kaartje met een leuke tekstboodschap of een leuke foto die je haar geeft. Dit triggert de emotionele kant en dar kan de mama nog lang van nagenieten.

De derde vraag bekijk je vanop een afstand. Wat doet men mama graag? Gaat ze graag fietsen of doet ze liever aan yoga of fitness. Laat ze haar graag zelf verwennen met een massage in de wellness. Of is het een shoppingbeest en koopt ze maandelijks wel een paar schoenen, kledij of juwelen? Er zijn ook mama's die mee zijn met hun tijd en iets van elektro willen zoals een gsm of een computer of doe toch maar de cadeaubon van die meubelwinkel. Oh neen .... wacht ik weet het, denk je bij je zelf, ons mama is een keuken Princess, we geven haar een paar kookpannen of een nieuw toestel voor in de keuken.

De vierde vraag is de vraag die je aan je mama kan stellen ... . Wat wil je hebben voor Moederdag en dan koop ik het je wel!
Leuk is anders. Een echte verrassing of een origineel geschenk is dit ook niet meer.

Je kan blijven nadenken over het geschenkje dat je haar wilt geven maar uiteindelijk zal ze tevreden zijn met eender welke attentie die je haar geeft. Haar zoon of dochter die aan haar gedacht heeft op Moederdag... het is de liefde die je haar op dat moment gegeven hebt dat vooral voor haar belangrijk is.

Waarom kies je niet voor een geschenk waar ze zelf een keuze kan maken uit miljoenen geschenken en uit verschillende mogelijkheden? Dat kan je altijd met Tukadoo. Een Tukadoo voor Moederdag cadeau doen is al het bovenstaande gecombineerd. Je plaats er je persoonlijke tekstboodschap op met een leuke foto, ze kan zelf kiezen in heel Blegië wat ze er mee doet. Snel makkelijk en 100% een geschikt cadeau. Waarom niet?