Verjaardagscadeau

EEN CADEAUBON ALS VERJAARDAGSCADEAU!

Het is moeilijk en daarom helpen wij bij Tukadoo jou om het geschikte cadeau te vinden. Door een Tukadoo cadeaubon te geven kan jouw vriend, vriendin, papa, mama of collega zelf kiezen wat ze met deze geschenkbon doen.

De gelukkige kiest zelf in welke winkel hij of zij deze bon gebruikt. Gaande van fietsenwinkel, kledingwinkel, speelgoedwinkels, restaurants, elektroshops, koffie of thee, chocolatier, of ga je liever naar de kapper of wellness? Ben je van plan om op reis te gaan dit jaar, stap dan met jouw Tukadoo één van onze reisbureau's binnen en gebruik er je bon. Noem het en wij kunnen het je aanbieden. De Tukadoo geschenkbon is ook de enige bon die je kan spenderen in webshops!! Vannuit j luie zetel dus... !!

Daarom dat wij ook 100% garantrie geven dat deze geschenkbon geschikt is.  

Hoe werkt het ? of Kies hier uit onze 3 geschenkbonnen !


Een verjaardagscadeau zoeken voor een verjaardag?

Schenk de jarige een verjaardagscadeau waarbij hij ZELF kan kiezen waar hij deze voor gebruikt.


Jij maakt de cadeaubon heel persoonlijk door een tekstboodschap en een leuke foto op de bon te plaatsen. De gelukkige die de bon krijgt kan ZELF kiezen waar hij/zij de bon spendeert in een winkel naar keuze. Stap één van onze leuke handelaars binnen en spendeer hem daar ter plaatse zonder afspraak.

Digitale cadeaubonnen

Ben je een verjaardagscadeau vergeten te kopen of kan je niet naar de verjaardag gaan? Verras iemand met een E-Tukadoo: onmiddellijk & gratis geleverd als e-mail voucher. De e-voucher kan je doorsturen naar het e-mail adres van de gelukkige. 

Wil je voor al jouw vrienden of familie een verjaardagscadeau kopen en dat laten afleveren op de datum van hun verjaardag?
Dat kan ...,

Bestel al uw cadeaubonnen voor het hele jaar voor al jouw vrienden of familie. Wij zorgen er voor dat jouw digitale bon afgeleverd wordt in de mailbox van de gelukkige op de datum die jij hebt gekozen.

KIES WANNEER DE BON WORDT AFGELEVERD

Laat je E-Tukadoo afleveren in de mailbox van de jarige op zijn verjaardag of kies een andere datum die jij zelf kiest!

Bestel nu of geef een datum in  wanneer je wenst dat de bon afgeleverd moet worden en wij doen de rest voor jou! Je zal nooit meer een verjaardagscadeau vergeten door ons uniek afleversysteem!

Bestel al je cadeaubonnen voor het hele jaar voor al je vrienden of familie vandaag in één muis klik, en laat deze afleveren op hun verjaardag! Hoe makkelijk is dat?