Waardebonnen

Een Tukadoo waardebon is het meest originele cadeau dat je kan geven. Je kan er bij alle aangesloten winkels mee terecht die Tukadoo aanbiedt.
Als je een leuke cadeau tip zoekt, dan is een Tukadoo waardebon als verrassing altijd een geschikt cadeau.

Ik heb meerdere Tukadoo waardebonnen

Als je meerdere waardebonnen hebt, dan kan je deze gewoon samen gebruiken om iets te kopen in één van onze aangesloten handelaars of winkels. We noemen dit cumuleren! Er zijn sommige handelaars die dit niet toestaan. Deze handelaars heben dit ook zo aangegeven en dit kan je terug vinden als je doorklikt naar de detailpagina van die handelaar. De meeste laten dit wel toe!

Omruilen of verlengen

Een Tukadoo waardebon moet je niet omruilen want je kan er overal al mee terecht!

Een Tukadoo is 2 jaar geldig en dan ook nog GRATIS verlengbaar. Je kan deze hier verlengen.

Moet ik men Tukadoo waardebon activeren?

De digitale waardebon de E-Tukadoo is direct actief en klaar voor gebruik.

De 2 fysieke waardebonnen, de Tukadoo Card en het Tukadoosje worden met de post opgestuurd en worden de 6e dag na bestelling actief uit veiligheidsoverweging. Het is aan degene die hem besteld, de melding te maken aan Tukadoo via mail of telefoon dat de bon op de 5e dag nog niet is aangekomen. Hierdoor gaat Tukadoo de bon blokkeren en een nieuwe Digitale bon uitschrijven.

Ik wil een Tukadoo waardebon kopen

Op onze website vind je al onze Tukadoo waardebonnen terug, en kan je dus ook een waardebon aankopen.

Je kan zelf de waarde van de waardebon kiezen. We hebben waardebonnen vanaf €10 tot 1.000€. Je kan ook samen leggen met vrienden, collega's of familie voor één gezamenlijke waardebon. Kies jouw waardebon eerst en dan kan je aangeven dat je wil samen leggen.

Bedrijven die graag een groot aantal bonnen willen bestellen, onze B2B-afdeling staat klaar om je verder te helpen op het nummer 052 57 88 33.