ADAGIO

The Art of slow travel - Azoren - Portugal - Kaapverdie

Reizen

Steenhuyze 17
9070 Heusden
België

+3292321492

dirk@adagiotours.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over ADAGIO

Met doorgedreven maatwerk en haast eindeloze combinatiemogelijkheden tussen diverse eilanden is Adagio Tours uitgegroeid tot de specialist voor Portugeestalige bestemmingen zoals Portugal, Madeira, de Azoren, de Kaap-Verdische eilanden, São Tomé en Príncipe.

Adagio Tours beschikt over diverse standaardprogramma’s maar die dienen eerder als inspiratiebron voor pakketten op maat. En dat is dan ook de ware specialiteit van deze reisorganisator die een brede waaier van Portugese reismogelijkheden voorstelt. De focus ligt op fly-and-drive-concepten en formules van island-hopping in uiteenlopende comfort- en prijscategorieën. Zowat alle combinaties zijn mogelijk waarbij het perfect realiseerbaar is om op het ene eiland met een huurauto rond te trekken en op een ander eiland te kiezen voor begeleide excursies of een meer actieve fiets- of ruitervakantie.

Thematisch en gevarieerd.

Op de Azoren, die een topbestemming in het aanbod vormen, worden themapakketten voorgesteld. Die omvatten onder andere walvis- en dolfijnexcursies, individuele en begeleide wandelvakanties, fietsreizen, ruitervakanties, golf- en duikvakanties. De Azoren worden overigens alom geprezen als de tweede beste duikbestemming wereldwijd en dat ook dankzij diverse site voor wrakduiken.

Op de Kaapverdische Eilanden is een gelijkaardig gevarieerd programma beschikbaar met talrijke mogelijkheden voor actieve en rustige vakanties. Eilanden kunnen naar keuze worden gecombineerd waarbij het duo São Vicente - Santo Antão, ook wel het ‘aards paradijs’ genoemd, zonder meer een aanrader is voor fervente wandelaars. Het vulkaaneiland Fogo is een absolute must voor wie houdt van trektochten en excursies in een zwart vulkanisch landschap. Hoewel de vulkaan nog uitbarstte in 2014 zijn er ondertussen opnieuw mogelijkheden voor een veilige vakantie. Een gevarieerde island-hopping in de Kaap Verdische eilanden kan perfect worden uitgestippeld voor een 12- tot 15-daagse vakantie.

Op alle voorgestelde bestemmingen, van het Portugese vasteland tot alle eilanden en archipels, kan Adagia Tours een brede waaier aan logiesmogelijkheden voorstellen, van bed-and-breakfast tot charmehotels en luxe hotels.

Ook voor Kaap Verdië, Sao Tomé en Principe.

Waar kan je ADAGIO vinden?