Apotheek Van Wemmel

Welzijn

De Limburgstirumlaan 99
1780 wemmel
België

02 460 75 55

apotheekvanwemmel@hotmail.com

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Apotheek Van Wemmel

Welkom bij Apotheek Van Wemmel Wij vinden het belangrijk als apotheker klaar te staan voor onze patiënten. Een luisterend oor, goede raadgevingen , hulp bij Uw medicatie-en ziektebeheer, huislevering voor patiënten die moeilijk te been zijn, discreet advies,.. het zijn allemaal zaken waar we U graag bij ondersteunen.

Tevens kan U bij ons terecht voor thuiszorgmateriaal om Uw zieke familieleden naar beste vermogen te kunnen bijstaan. Onze apotheek maakt deel uit van DYNAPHAR, de eerste Belgische vereniging van zelfstandige apothekers. De DYNAPHAR-leden investeren in een permanente vorming, in het uitkiezen van kwaliteitsproducten en in het verstrekken van de aangepaste raadgevingen opdat uw apotheker steeds uw gezondheidspartner zou blijven.

Wij beschikken over een ISO 9001 ISO 9001:2008 official QAS INTERNATIONAL certificaat. Dit houdt in dat onze apotheek jaarlijks gecontroleerd wordt op haar werking, kwaliteit en hygiëne.

Wij trachten zo onszelf steeds te verbeteren en de service naar onze patiënten toe te optimaliseren. Verder werken wij ook met automatische medicatiebediening (MEDI TECH). Een volledig automatisch systeem om de medicatie weg te leggen, stockeren en uit te halen. Zo kunnen wij meer tijd vrijmaken om de medicatie te bespreken met onze patiënten in de apotheek.

Waar kan je Apotheek Van Wemmel vinden?