B Guest Bed & Breakfast

B&B

Oude Zak 47
8000 Brugge
België

+32473277976

welcome@bguest.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over B Guest Bed & Breakfast

14603768

Bed & breakfast B’Guest ligt in het hart van de historische binnenstad en is zeer rustig gelegen. De Markt, het Belfort, het Concertgebouw, het Begijnhof, Groeninge, de belangrijkste winkelstraten… alle historische bezienswaardigheden, musea en andere
ontspanningsmogelijkheden bevinden zich op wandelafstand van B’Guest. Ook de leukste bars, hipste cafés en de beste restaurants zijn vlak bij.
Bij B’Guest houden we van een persoonlijke en warme aanpak. Wij maken u graag wegwijs in onze stad en helpen u graag bij uw zoektocht naar een restaurant, een leuke activiteit, het plannen van een verrassing voor uw partner…
Er zijn vier ruime en stijlvolle gastenkamers in B’Guest. De logies zijn uitgerust met alle comfort: Een eigen badkamer met bad en/of douche, airco, tv en gratis Wifi.
’s Morgens verwennen we u in onze ontbijtruimte met een rijkelijk, gezond en gevarieerd ontbijt.
​Op het menu staan onder meer zelfgebakken brood, koffiekoeken, huisgemaakte granola, vers fruitsap, een fris fruitslaatje, een eitje naar wens… Ontdek zeker ook onze streekproducten van onder andere kaas, confituur en verse yoghurt. Hebt u een allergie, bent u veganist of hebt u andere wensen? Laat het ons gerust weten. We bereiden graag iets op uw maat.
Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om u een onvergetelijk verblijf in onze bed & breakfast B’Guest en Brugge te garanderen.

Waar kan je B Guest Bed & Breakfast vinden?