BANBAO

Speelgoed

Speelgoed

Meer info over BANBAO

anBao is bouw speelgoed voor jongens en meisjes. Met BanBao en de TOBEES figuren bouw jij je eigen kleurrijke wereld.

Ga jij als stoere jongen op avontuur in een vrachtwagen, helikopter of brandweerwagen? Bouw een legerbasis of ga aan boord op je zelf gebouwde marine schip.

Met BanBao ben jij de baas van een politiekorps.
Je beheert de grote politie centrale. Hier komen alle meldingen binnen en vanuit hier worden de politieagenten erop uit gestuurd om boeven te vangen. Er is ook een gevangenis aanwezig om ze in op te sluiten! Voor het vervoeren van de boeven wordt gebruik gemaakt van de politie-auto en de politie-bus. Zet jouw politie team aan de slag en help mee de stad veilig te houden!

Ga jij als stoer meisjes op pad met de bus naar de grote stad. Of ga je werken op de grote boerderij. Op deze gezellige boerderij is altijd wat gaande. Het boerenland kan worden omgeploegd, het graan kan worden geoogst en de truck brengt het graan naar de molen op de boerderij. Maar de boeren en boerinnen hoeven niet alles zelf te doen, de hondjes helpen vrolijk mee! Terwijl de windmolen het graan maalt sproeit het vliegtuig water over de gewassen. Na een dag had werken gaan de boeren gezellig samen rusten in de boerderij woning.

Met BanBao heb je eindeloos veel bouw en speelplezier.

Bezoek snel onze website en ontdek alle series en maak meteen kennis met de TOBEES.

Op de BanBao kidsclub pagina kun je terecht voor games, kleurplaten, filmpjes, prijsvragen en nog veel meer...

Bouw je eigen dromen met BanBao!

Waar kan je BANBAO vinden?