Brasserie Smaaksalon

Smaaksalon & Smaakwinkel

Restaurant

Maastrichterstaat 61
3500 Hasselt
België

0478 56 73 90

info@smaaksalon.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Brasserie Smaaksalon

In Het Smaaksalon kan je terecht voor een ontbijt, een prettig tussendoortje, een snelle hap of een lekker drankje.

Het team van Giovani Oosters en Annelies Santens presenteert al het lekkers uit de eigen streek. Daarom vind je hier vlotte gerechten met mals rundvlees uit Borgloon, frisse waterkers uit Tongeren en sappig fruit uit Sint-Truiden. Maar misschien heb je liever een hartige jenever uit Hasselt, een sprankelend wijntje uit Genoels-Elderen of een blonde trappist uit Achel? Neem alvast rustig de tijd om te kiezen…

Je eigen evenement / feest laten doorgaan in het Smaaksalon? Dat kan!
Of het nu gaat over een vergadering, een familiefeest, een verjaardag, een bedrijfsevenement of een ander origineel feest of evenement, hiervoor kan je in het prachtig kader van het Smaaksalon terecht.

Voor ontbijt en diner op zaterdagavond reserveer je best op voorhand, uiteraard ben je voor een kleine snack, een pannenkoek, steeds welkom zonder reservatie!
Ontbijten kan tot 11h00 en dineren op zaterdagavond is mogelijk vanaf 19h00.

SMAAKWINKEL...
In de Smaakwinkel verkopen we streekprodukten in de meest brede zin van het woord. We verkopen er lokale lekkernijen zoals jenever, Limburgse stroop, mosterd, honing, confituur. We beschikken ook over een overheerlijk assortiment huisbereide macarons en koekjes. Daarnaast bieden we ook een platform aan Limburgse designers en ontwerpers.

Waar kan je Brasserie Smaaksalon vinden?