De Kleine Tovenaar

Magic Moments, Happy Kids

Baby- en kinderkleding, Speelgoed

Meer info over De Kleine Tovenaar

KleineTovenaar.eu wordt uitgebaat door Nick Kinschots en Tinne Ossenblok en is een (online) speelgoedwinkel gespecialiseerd in leuk en duurzaam speelgoed en kids lifestyle producten voor kinderen tot 8 jaar.

Op het opgegeven adres kan u diverse producten bekijken in onze winkel.

Ons assortiment is samengesteld uit stevig en kwalitatief houten speelgoed, pluche speelgoed, geschenkartikelen voor verjaardagen, metalen loopautootjes en algemeen speelgoed. Wij trachten steeds een goede prijs/kwatiteitsverhouding aan te houden en stellen ons gamma samen aan de hand van grondige selectiecriteria. Wij leveren aan particulieren en verenigingen in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië.

Voor mama en papa hebben wij een apart hoekje voorzien waarin wij leuke geschenk- en interieurartikelen aanbieden tegen scherpe prijzen. Op die manier kan u ook uzelf een extraatje gunnen wanneer u een bestelling plaatst.

Nick, Tinne, Tess
KleineTovenaar.eu is uitgegroeid van een kleine online speelgoedwinkel met een beperkt gamma tot een grotere speler en mikt op het leukste aanbod en tegen betaalbare prijzen. Maak uw keuze in onze shop en laat uw bestelling thuis leveren door GLS. U hoeft dus uw zetel niet te verlaten en koopt bij ons aan de best mogelijke prijs en service. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling meteen naar u verzonden. Uiteraard kan u ook steeds uw bestelling komen afhalen en kennismaken met de mensen achter KleineTovenaar.eu. We kijken er naar uit u van dienst te mogen zijn!

Wij hebben het hele jaar door leuke kortingsacties op ons speelgoed waardoor u steeds de beste prijs betaalt. U kan eenvoudig en snel bestellen in onze online shop. Wij werken met een eigen stock, zodat artikelen snel geleverd kunnen worden. U kan dus 24/24 en 7/7 bij ons terecht. Wij bieden tevens heel wat extra diensten zoals een goedkope inpakservice voor kleinere producten waarbij u zelf een kaartje kan uitkiezen in onze shop.

Waar kan je De Kleine Tovenaar vinden?