Fotografie Sandra Vandevordt

Bezoek onze winkel

Fotografie

Tiensesteenweg 52
3800 Sint-Truiden
België

0496891526 of 011758393

fotografie-sandra@telenet.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Fotografie Sandra Vandevordt

13890334

Fotografie Sandra Vandevordt legt de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven vast.

Vooraf wordt steeds besproken wat de wensen zijn. Zowel fotografie op locatie als in de studio.Vakkundige begeleiding, verwerking én nabewerking. Uit de opnames wordt een selectie gemaakt. Proofing op contactprints is inclusief, printwerk exclusief. De verwerking kan op verschillende manieren:
foto op doek, canvas,foto op forex, kunststofplaat, foto op dibond, kunststof aluminiumplaat, foto op aluminium, foto op plexi, fotokaders in verschillende uitvoeringen en formaten, albums
fotocollages, fotogeschenken.

Voor bedrijfsfotografie wordt standaard een uurtarief gehanteerd, voor opnames en verwerking. Offerte-uitwerking op maat is uiteraard ook een mogelijkheid.

Foto's voor het leven. Dat is telkens weer het uitgangspunt én de leidraad voor fotografe Sandra Vandevordt. Ongeacht wat er voor de lens verschijnt. Want voor haar is elk beeld een artistiek spel tussen fotograaf en datgene wat vastgelegd moet worden.

Fotografe Sandra Vandevordt is dan ook erg veelzijdig in haar fotografie en werkt in hoofdberoep vanuit haar winkel annex studio te Sint-Truiden centrum. Geen standaardfotografie weliswaar maar beelden die 'leven' met kennis van zaken, de juiste sfeer, belichting, compositie in haar streven naar perfectie.

Waar kan je Fotografie Sandra Vandevordt vinden?