Ikhoutvanjou

Originele bouwpakketjes voor jong en oud

Antwerpsestraat 83
2845 Niel
België

0487223168

mvg.marliedje@gmail.com

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Ikhoutvanjou

Mijn naam is Marlie, een creatieve 34-jarige mama van een 2-jarig dochtertje Jona. Via haar kom ik regelmatig in contact met speelgoed in allerlei felle kleuren, met lichtjes die flikkeren, verschillende functies, vrolijke geluiden, gekke stemmetjes en duizenden liedjes en deuntjes...

Weet je waar mijn peuter en ik het allermeest van genieten?
Niet van dat prachtig kleurrijke en luidruchtige speelgoed, maar wel van samen spelen, fantaseren, knutselen en samen kunstwerkjes maken.
Gelukkig heb ik nu mijn winkeltje waarin wij samen vol plezier het volledige aanbod van onze knutsel- en bouwpakketjes in elkaar kunnen zetten en uitproberen. Ik kan u vertellen: Jona is de beste kwaliteitscontroleur die u zich maar kunt voorstellen!

Nadien kunnen we met onze creaties nog urenlang spelen en avonturen beleven, wat een napret! In de tussentijd hebben we kunnen genieten van de gezelligheid en het samen zijn. Tegelijkertijd is onze motoriek geoefend, creativiteit gestimuleerd, ruimtelijk inzicht verder ontwikkeld en hebben we gefantaseerd over vanalles en nog wat.

Dat is meteen de filosofie van mijn webwinkeltje.

Deze webwinkel is gevuld met constructiespeelgoed voor jong en oud.
Veel van hout, maar ik hout ook van ander constructiespeelgoed... dus die heb ik er ook maar op geplaatst!
Jona en ik zijn bijvoorbeeld groot fan van Magformers!

De meeste bouwpakketjes hebben extra functies, via zonnecellen of geluidssensoren reageren ze op licht of geluid en kunnen bewegen... Sommigen werken zelfs met een afstandbediening!

Ik ben supertrots dat ik Ugears mag aanbieden:
Ukrainian Gears is een jong Oekraïens bedrijf met zijn eigen productiefaciliteiten in een buitenwijk van Kiev. Zij ontwerpen en produceren unieke mechanische 3D-puzzels. De modellen zijn uitgerust met alles wat nodig is om ze in elkaar te zetten, waardoor er geen lijm of gereedschap nodig is.

Er is werkelijk voor ieder wat wils. We hebben dino's, voertuigen, gebouwen, pakketjes met zonnepanelen, Ugears voor +14 en ook nog een heel aanbod voor de kleinere kindjes. Met elk pakketje ben je een hele tijd zoet en nadien heb je er nog heel lang plezier van!

Waar kan je Ikhoutvanjou vinden?