Koffiebranderij Gimo

Ambachtelijk gebrande koffie voor particulieren en bedrijven

Drank

Bedrijvenstraat 6
3800 Sint-Truiden
België

011692314

info@gimocaffe.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Koffiebranderij Gimo

Ambachtelijk gebrande koffie. Producten en toestellen voor horeca, bedrijven en particulieren.
Dealer Wega, Saeco, Bravilor, Gaggia, Santos, Novoroaster

Voor de meesten onder ons is ons dagelijks bakje troost onmisbaar geworden. Koffiebranderij Gimo biedt u een assortiment koffie mengelingen en origine koffiesoorten aan waarin elke koffieliefhebber zijn gading zal vinden.

Uw eigen koffiemengeling samenstellen
Wij bieden u een ruim aanbod eigen mengelingen en origine koffiesoorten aan. Wij steunen u graag indien u er de voorkeur aan geeft om uw zaak een persoonlijke toets mee te geven.

Voor wie?
Horeca , bedrijven & Particulieren

In 2015 is het opstarten van een WEBSHOP een nieuwe stap in het verhaal. Online verkoop gaat steeds meer deel uitmaken van het aankooppatroon van de meesten onder ons. Particulieren, waar Koffiebranderij Gimo zich in het verleden nooit echt op gericht heeft, worden daardoor een nieuwe doelgroep. Om zoveel mogelijk in het straatbeeld aanwezig te zijn wordt het in gebruik nemen van een mobiele espressobar de volgende stap in de uitbouw. De kennismaking met “Gimo Caffè “ zal in de komende maanden en jaren dus voor velen onder jullie via allerhande avond –en jaarmarkten, open-deur-dagen, concerten,… verlopen.

Guy en Monique kijken alvast uit naar uw bezoek en serveren u graag op professionele wijze uw espresso, lungo, cappuccino, latte,….

Waar kan je Koffiebranderij Gimo vinden?