Leef bewust

Meer dan Wellness & Massage

Welzijn

Roobeek 82
2370 Arendonk
België

0478/345002

an.carpentier@telenet.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Leef bewust

Bij ons kan je terecht voor wellness, ontspanningsmassage, kruidenstempelmassage, hotstone massage, dieptemassage of voetreflexologie.

We werken ook op zaterdag en zijn s,avonds ook geopend. zeer mooie omgeving nabij abdij Postel in een buitengebied zeer veel ervaring en kennis op gebied van massagetechnieken duo massage,s verzorgde gezellige praktijk met openhaard, airco voldoende parking mooie grote tuin met vijvers en oude serre om te ontspannen

Voetreflexologie gebruiken enerzijds bij klachten zoals slaapstoornissen, hoofdpijn, nekpijn, spijsverteringsstoornissen , hooikoorts ,stress enz. Anderzijds in bepaalde moeilijke situaties in je leven zoals bij onvruchtbaarheid, bij menopauze…VOETREFLEXOLOGIE is een eeuwenoude massagetechniek waarbij wordt uitgegaan dat elk orgaan van je lichaam is verbonden aan een reflexpunt op de voeten. Door gericht te masseren kan je blokkades opheffen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren.

Dieptemassage biedt een tegen prikkel aan de pijn via het centrale zenuwstelsel, waardoor endorfines vrijkomen in het bloed. De pijn vermindert en/of verdwijnt soms direct. Werkt bij alle spiergerelateerde problemen, ook diegene die op het eerste zicht niet gelinkt zouden worden aan spierproblemen, komen in aanmerking om met dieptemassage te begeleiden.

Waar kan je Leef bewust vinden?