Optiek iXie

Brillen - Contactlenzen - Hoorapparaten - Zonnebrillen

Brillen - optiek

Meer info over Optiek iXie

Bij Optiek iXie gaan we steeds op zoek naar die bril met net dat tikkeltje meer, met net die extra uitstraling, nieuwe technologie in combinatie met oude standaarden, steeds de hoogste kwaliteit, weg van het gewoon bewandeld pad en vooral perfect passend bij jou! De bril waar je fier op kan zijn en die je (nog meer) doet stralen!

Hoe doen we dit? We hebben enkele zeer sterke ‘basis’ collecties die we reeds jaren volgen, waar we altijd op kunnen terug vallen en die vullen we aan met andere collecties die we tegenkomen op verschillende internationale beurzen, maar evengoed op vakantie of bij collega’s. Dit heeft als gevolg dat we steeds een speelse en boeiende keuze kunnen aanbieden en voor elk wat wils, weg van de standaarden die op elke hoek van de straat te vinden zijn.

Daarnaast hechten we ook zeer veel belang aan de kwaliteit van de glazen. We werken daarom enkel met de leveranciers die de beste kwaliteit kunnen bieden. Vaak worden de glazen zelf in België vervaardigd. Ook daarin volgen we regelmatig bijscholingen om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën om voor elk probleem de ideale oplossing te kunnen bieden. Ik vergelijk dit graag met een paar schoenen. Je hebt niet één paar schoenen waarmee je zowel gaat werken als gaat sporten als in je vrije tijd aan doet, hetzelfde geldt voor die bril. Een bril waar je alles mee kan doen, veel mensen verwachten dit, vaak is dit (helaas) niet mogelijk. Maar voor elke situatie bestaat er wellicht wel een ideale oplossing, en samen gaan we graag op zoek naar die ideale oplossing!

Ben je benieuwd geworden? Spring dan gerust eens binnen om al die pracht te komen bewonderen...

Waar kan je Optiek iXie vinden?