Poezen op zolder

Dierenhotel

Dieren

Achterstraat 46
9420 Mere
België

0474/53.37.22

info@poezenopzolder.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Poezen op zolder

Ik ben Kristine.

Poezengek? Dierengek?
ja, ik beken! Het is waar.
Ik ben gek op dieren en alles wat er mee te maken heeft.

Wat heb je nu weer gevonden? Een vraag die me veel werd gesteld als ik weer thuis kwam met een of ander kartonnen doosje. Elk dier hoe groot of klein het ook was ging mee naar huis om het beter te maken als het ziek was of om het groot te brengen en er een thuis voor te zoeken. Dikwijls afstand gedaan met veel tranen, maar toch doet het deugd om ze te kunnen verzorgen en weten dat ze gezond en wel naar een nieuwe thuis konden gaan.

"Jij moet ooit een hotel beginnen of een asiel voor dieren." Dat hoor ik al jaren mensen tegen me zeggen. Jij bent daar de geknipte persoon voor!

Het idee om het hotel te starten begon meer en meer te groeien. Uiteindelijk de stap gezet en een sprong in het duister, maar die sprong voelt super!

Samen met familie en vrienden heel hard gewerkt om van een oude hooizolder een prachtige locatie met leuke accommodatie te creëren voor het poezenhotel. De naam: Poezen op Zolder, een tip van een vriend die het "om te lachen" zei. Aha een poezenzolder, das evident... Poezen op Zolder :-)

Poezen op Zolder.. hmmm! Klinkt goed!!

Zo kreeg het plan ook een naam: Poezen op Zolder!

Ik wil heel veel mensen bedanken om te helpen mijn droom te realiseren. Vrienden die vrijwillig zijn komen helpen om vasthouden van planken, gaten te boren, timmeren,...

Zeker mijn schoonvader die hier maanden, weken, uren geholpen heeft om het af te krijgen. Zonder hem was het nooit geworden wat het nu is.

Ik stel jullie met veel trots voor... ons poezenhotel

groetjes,

Tim en Kristine

Waar kan je Poezen op zolder vinden?