Studio Woudec

Multimedia, Fotografie

Ninoofsesteenweg 131
1700 Dilbeek
België

0032 (0)2 569 35 09

info@woudecdilbeek.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Studio Woudec

De geschiedenis van Woudec Dilbeek begint in 1980 in de gemeente Sint-Genesius-Rode, waar de broers Filip en Marc Wouters een fotozaak oprichten onder de naam Foto Woudec.

De fotozaak was vooral gericht op de ontwikkeling en verwerking van zowel analoge zwart/wit en kleuren foto’s alsook verkoop van fototoestellen met zijn bijbehoren. Ook de fotografie zelf kwam aan bod via de “reclamefotografie” met bijhorende studio, ook “reportages en magazines” werden niet gemeden.

Het werd een succesverhaal waardoor er in de jaren negentig aan uitbreiding werd gedacht. Dit zorgde voor de grote sprong voorwaarts en er werden, naast het moederhuis te “Sint-Genesius-Rode”, filialen opgericht in Neder over Heembeek , Grimbergen, Dilbeek en Boom.

In 2006 zochten de broers Wouters andere horizonten op, waardoor ze hun eigen weg gingen, en de zaken afzonderlijk overlieten.

Vandaag blijft na de grondige veranderingen in de wereld van de fotografie , enkel nog de zaak te Dilbeek bestaan.

Door de evolutie naar het digitale tijdperk werd in 2010 Foto Woudec te Dilbeek overgenomen door André Ghyssens en werd de benaming en logo aangepast naar "Studio Woudec Dilbeek.".

Vanaf dan werden de accenten verlegt naar het digitale tijdperk, maar met nog altijd zeer veel respect voor het analoge ... Hij komde ook uit het analoge tijdperk ... Waardoor Woudec Dilbeek zich specialiseerde naar 3 zaken die met elkaar verweven waren. Namelijk: Fotografie, Computers, Grafische vormgeving.

Waar kan je Studio Woudec vinden?