The Carebox

Ontdekkingsbox met producten over beauty, home & lifestyle

Brilstraat 9 A
9340 lede
België

0487/664176

info@thecarebox.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over The Carebox

Zie je ook het bos door de bomen niet meer door het grote aanbod aan producten? Wil je ook graag toffe producten ontdekken maar heb je geen tijd om zelf uren online te gaan zoeken? Vind je het belangrijk dat ze geen chemicaliën bevatten of getest zijn op dieren?

Dan is The Carebox iets voor jou!

The Carebox is een driemaandelijkse ontdekkingsbox met producten over beauty, home & lifestyle, allemaal cruelty-free en ethisch verantwoord. Bij je thuis geleverd in een luxueuze eco-verpakking met een handig productmenu. Je kan onze boxen per stuk kopen, maar voor de fans zijn er ook voordelige abonnementen!

Voor 34.95 euro heb je telkens 4 tot 6 fullsize producten met extra’s. De waarde van de box is dan ook veel groter dan wat je ervoor betaalt. Op die manier kan jij producten testen, ontdekken en je laten inspireren door onze selectie.

Als we het zelf niet zouden kopen, komt het er niet in…

Wij selecteren en testen producten uit de hele wereld. Enkel producten waarvan we 100% overtuigd zijn, komen in de box. Maak je dus geen zorgen over een eventuele miskoop, de producten die jij thuis ontvangt, zijn reeds aan een strenge selectie voorgegaan.

Een geschenk, voor jou of iemand anders!

Door de verpakking is The Carebox ook perfect als geschenk. Geen geknoei meer met geschenkpapier. Wil je zelf een Carebox samenstellen? Ga dan als echte Careboxer aan de slag met onze Mix ‘n Match. Kies 5 producten uit het overzicht, telkens voor dezelfde totaalprijs van 34.95 euro. Handig toch?

Volg onze avonturen ook op Facebook en Instagram, join The Carebox Experience!

Take care…

Kadidja & Jessika
The Carebox

Waar kan je The Carebox vinden?