THT-Stockcenter Fietshandel

Fietsenwinkel & Accessoires

Sport

Meer info over THT-Stockcenter Fietshandel

Bent u een stadsfietser, pendelaar, kilometervreter of avonturier? Elk soort fietser vindt bij ons zijn gerief. Wij hebben meer dan 250 fietsen in de aanbieding, en dat aan de scherpste prijzen. Onze fietsen zijn gemiddeld 30% goedkoper.

THT-Stockcenter is de fietsenmaker uit Drongen met 20 jaar ervaring die een referentie geworden is voor fietsliefhebbers in Gent en omstreken. Wij verkopen nieuwe fietsen en fietsen uit overstock van fabrieken. Daardoor vindt u bij ons altijd de laagste prijs. Wij verkopen ook batterijen voor uw fiets en doen de herstelling ervan.

U krijgt bij ons topkwaliteit én de perfecte dienst-na-verkoop:
2 jaar garantie op nieuwe fietsen
6 maanden garantie op overstockfietsen

Bij ons kan u terecht voor al uw herstellingen
Fiets kapot? Bij THT-Stockcenter zetten wij u zo snel mogelijk terug in het zadel. Een lekke band, ontregelde remmen, te vervangen remkabel, een op te spannen ketting, een defecte batterij… In ons eigen atelier doet een fietsenmaker kleine herstellingen binnen 15 minuten. Maar ook voor omvangrijkere herstellingen kan u in onze perfect uitgeruste werkplaats terecht.

Onderhoud en herstelling doen wij voor alle merken. Het maakt niet uit of u de fiets bij ons heeft gekocht of niet. Wij hanteren altijd de laagste prijs. Ons team van experts staat klaar voor een betrouwbare en snelle service. Wij onderhouden uw fiets zodat hij nieuw blijft, oude fietsen geven wij een tweede leven.

Met een elektrische fiets kunt u altijd een versnelling hoger. Heeft u geen energie meer voor de laatste kilometers of wil u niet bezweet op het werk aankomen? Dan is een e-bike van THT-Stockcenter de perfecte oplossing voor u. Elektrische fietsen zijn de laatste jaren erg populair geworden en het aanbod in onze webshop is sterk uitgebreid.

Of u nu graag de sprint aantrekt of liever geniet achteraan het peloton, bij THT-Stockcenter vindt u de fiets die bij u past. Wij hebben de scherpste prijzen en een dienst-na-verkoop van vakmensen met 15 jaar ervaring. Daarom is deze fietsenmaker bekend in de wijde omgeving van Gent.

Neem zeker een kijkje bij onze promoties, daar vindt u de meest recente koopjes. Neem gerust contact op als u meer wil weten over ons aanbod en onze service. U bent natuurlijk ook welkom in onze winkel in Drongen. Daar kan u onze fietsen komen bekijken en testen.

Waar kan je THT-Stockcenter Fietshandel vinden?