Vitala Beauty & Wellness

Schoonheidinstituut - Kapsalon - Privesauna

Schoonheid, Welzijn

Tiensesteenweg 104
3001 Heverlee
België

0475544418

info@vitala.be

Bezoek website

Cumulatie mogelijk

Meer info over Vitala Beauty & Wellness

Meer dan 19 jaar geleden zijn we begonnen in hartje Leuven en vandaag is Vitala een toonaangevend schoonheidssalon voor huidverbetering, afslanking en definitieve ontharing. We zijn gespecialiseerd in niet-ingrijpende/minder ingrijpende schoonheidsbehandelingen zoals Lipotouch (vetreductie/liposuctie door middel van cavitatie), Intense E-Med-Laser en Relions diode laser voor permanente ontharing, Biolifting-anti-aging (Semperbeauty), Endermologie (anti cellulite), Lipomassage, Endermolift, Microdermabrasie (Oxygeneo dermo-peel), Led-Lichttherapie (Red & Blue), RF Regen TriPolar, Universal Contour Wrap, Kyalin, het proteinedieet, enzovoort.

Schoonheidssalon, privésauna en een kapsalon: de ideale combinatie voor een druk bezette man/vrouw. Een paar uurtjes lekker relaxen met tapa’s en een flesje cava gevolgd door een duomassage, snelle epilatie of een andere schoonheidsbehandeling.

En als kers op de taart een hairstyling in ons kapsalon!

In ons body - en beautycentrum vindt u dus het hele totaalpakket!

Geen tijd gehad om een afspraak te maken of heeft u onverwacht een vrij moment? Dan kan u bij Vitala altijd binnenspringen. Ons 7/7 Instant-Spa concept met permanentie tot 22u is er speciaal voor u!

Waar kan je Vitala Beauty & Wellness vinden?