Zitadella

Kinderkledij & Juwelen

Baby- en kinderkleding

Meer info over Zitadella

8312101

Stuur een mail, naar postyzd@telenet.be, met de gegevens van jouw Tukadoo cadeaubon en wij doen de rest!

Zitadella is geen groot postorderbedrijf of de zoveelste anonieme online webwinkel op het internet. Zitadella is een unieke webshop die een uitgebreide verzameling hippe kinderkledij combineert met een groot aanbod van leuke, originele juwelen gemaakt uit speelse en kleurrijke materialen.

Bij Zitadella heeft u via de webshop persoonlijk contact. Wij verzorgen ook persoonlijk de verhandeling van uw pakket van A tot Z. In geval van problemen, vragen of bedenkingen bij uw online aankoop, hoeft u dus zeker niet te aarzelen om ons rechtstreeks te contacteren via e-mail: postyzd@telenet.be.

Zitadella is opricht door Delrue Zita samen met haar echtgenoot Florizoone Stijn. Zij zijn de trotse ouders van Zoë (6) en Aäron (3). Omdat Zita 8 jaar lang als goudsmid heeft gewerkt en steeds creatief bleef ook in haar zoektocht naar kleding voor haar zoon en dochter, wou zij deze zéér creatieve webshop oprichten.

De juwelenlijn van Zitadella is volledig handgemaakt, voornamelijk uit zilver, met verwijzingen naar de natuur tegen betaalbare prijzen.

De kinderkleding bestaat uit een reeks bekende en ecologische merken die zéér kleurrijk zijn, één van de aspecten waarvoor Zitadella staat.

Bij deze wensen wij u véél winkelplezier!

Zita en Stijn